Strategie, marketing, verkoop, administratie…

Als ondernemer moet je van alle markten thuis zijn.

Aanmelden ZZP programma

Schrijf je nu in voor een van onze workshops!

Sprekers van het ZZP West Brabant

Farid Darkaoui - Ervaren Business Coach

Farid Darkaoui is een ervaren senior business coach, opgeleid als Bedrijfskundig Ingenieur en is een succesvolle ondernemer. In zijn dagelijkse leven is hij directeur van adviesbureau Zaken Expert BV. Hij is specialist op het gebied van stedelijke economie en ondernemerschap. In de afgelopen 10 jaar heeft hij meer dan 1000 ondernemers succesvol begeleid en getraind in hun ondernemerschap.

Jeroen Nieuwstad - Online Marketing Adviseur

Jeroen Nieuwstad is een Online Marketing adviseur, trainer en ondernemer. Met technische kennis van SEO (zoekmachine optimalisatie), programmeren, websites bouwen en online businessmodellen vertaalt hij marketing doelstellingen naar effectieve campagnes. Jeroen is gecertificeerd door Google.

René van Dongen - Accountant

René van Dongen heeft ruime ervaring als accountant voor het MKB en Groot bedrijf. Daarbij heeft hij ook lange tijd in het bedrijfsleven gewerkt en is daardoor uitstekend in staat om voor de (startende) ondernemer volledig onafhankelijk de juiste adviezen te geven op administratief, belasting en bedrijfseconomisch gebied.

Daniëlle de Jonge - Salestrainer & Auteur

Als salestrainer en -coach, spreker en auteur van 'Verleid de Klant' helpt Daniëlle de Jonge met een praktische, eigentijdse en inspirerende aanpak bedrijven zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Zij weet ondernemers en (sales)professionals te prikkelen om zich onderscheidend te profileren en op die manier klanten te werven en te behouden.

Tobias Reynaers - Advocaat bij Haans Advocaten

Tobias Reynaers is advocaat met ruime ervaring in de vastgoed en ruimtelijke ordening. Hij begeleidt en adviseert ondernemers en particulieren met juridische problemen op het terrein van bouwrecht, burenrecht en verbintenissenrecht. 

Interesse in onze workshops?
Wij houden je graag op de hoogte!

Pluspunten programma

  • 8 boeiende, interactieve workshops
  • op diverse locaties bij jou in de buurt
  • leren van toppers uit het bedrijfsleven
  • kennis en ervaringen met elkaar delen
  • netwerken met collega-ondernemers
  • investering: slechts € 20,- per dagdeel