Strategie, marketing, verkoop, administratie…

Als ondernemer moet je van alle markten thuis zijn.

Aanmelden ZZP programma

Schrijf je nu in voor een van onze workshops!

De ZZP Workshops

Wil jij als ondernemer, en onderneming graag verder groeien?
Volg onze themaworkshops voor efficiënter en succesvoller ondernemen!

Voor wie is het programma bedoeld?

"Ik ben goed in mijn vak, maar van veel andere belangrijke zaken heb ik weinig verstand", vertelt Ronald de Crom, zelfstandig grafisch ontwerper sinds 2010. Herken je dit? Ben jij, net als Ronald, een zelfstandig ondernemer, tussen 0 en 5 jaar actief in West-Brabant of Tholen? Zzp´er of ondernemer met 1 of 2 man personeel? En investeer je graag in jezelf en in je bedrijf? Dan ben jij het type ondernemer voor wie dit programma bedoeld is.

Wat is het doel van het programma?

West-Brabant kent circa 50.000 zzp´ers. Dit aantal groeit snel. Eenderde van de startende ondernemers valt binnen 2 jaar af. Het lukt ze niet vakman, strateeg, marketeer, verkoper en boekhouder in één te zijn. Dit programma versterkt ondernemerschap via workshops en netwerkbijeenkomsten. Het biedt concrete kennis, nuttige adviezen en slimme vaardigheden. Tools die je direct kunt inzetten en die jou en je onderneming sterker maken.

Hoe is het programma opgebouwd?

Het programma bestaat uit 8 interactieve workshops van 1, 2 of 3 dagdelen. Een workshop vindt op 3 verschillende data en 3 verschillende locaties plaats. Je bepaalt zelf of je aan 1, 2, of aan alle workshops deelneemt. Per workshop kies je de datum en locatie die jou goed uitkomen. Het maximale aantal deelnemers per workshop per locatie is 20 ondernemers. De kosten bedragen € 20,- per persoon per dagdeel.

Bij verhindering van deelname kun je na afmelding op een later moment een andere workshop bijwonen. Restitutie van inschrijfgeld is helaas niet mogelijk. De thema's van de workshops zijn:

  1. strategie & verdienmodel
  2. marketing
  3. online marketing & social media
  4. verkoop
  5. persoonlijk leiderschap
  6. netwerken en samenwerken

Wie verzorgt de themaworkshops?

Het programma is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant en de Regio West-Brabant. StartersCentra West-Brabant en Business Coach Breda ontwikkelden het programma samen met partners uit het regionale bedrijfsleven. Ervaren professionals uit de financiële, juridische en commerciële sector. Zij laten je tijdens de workshops op energieke, interactieve wijze met een kritische blik naar je onderneming kijken.

Interesse in onze workshops?
Wij houden je graag op de hoogte!